Despre mine și WP Alfa

radu

Bună ziua! Numele meu este Radu.

Lucrez online de 8 ani, în principal cu platforma WordPress. În 2019 am urmat și cursuri de web development pentru PHP, Laravel și Bootstrap. Asta mi-a permis sa creez două proiecte micuțe pentru WordPress, pe care le menționez mai jos.

Până acum, am lansat proiecte numai pe plan internațional, nu pe România. De aceea, am zis ca e cazul să lansez acest blog de WordPress pe România, mai ales că am văzut ca nu este destul conținut profesionist care să-i ajute pe cei care vor să-și lanseze un blog sau website bazat pe WordPress.

O listă cu proiectele mele curente si trecute:

  • ThemeSkills.com (vândut) – Un site unde am oferit servicii si ghiduri WordPress din 2014 până în 2019 când a fost vândut.
  • WebStoked.com – Un blog unde scriu din când în când despre tot felul de lucruri ce țin de web.
  • Radu.link – Un site mic de prezentare creat cu Bootstrap.
  • WPFlunky.com (vândut) – Prima aplicație web pe care am lansat-o după cursurile de web development. Aplicația recomandă cele mai bune instrumente pentru WordPress în funcție de buget.
  • WPSiteIcons.com – O aplicație web care generează un site icon (icoană), cunoscut și ca „favicon”, pentru WordPress.

Ce veți găsi pe WP Alfa

Pe blog-ul WP Alfa veți găsi ghiduri și tutoriale WordPress (wordpress.org, nu wordpress.com) de la A la Z, atât pentru începători, cât și pentru cei mai avansați.

Ca de obicei, voi incerca să explic cât mai bine și detaliat, ca să fie pe înțelesul tuturor. Pe cât posibil, voi încerca să evit folosirea termenilor în engleză, ca să înțeleagă toată lumea. Sau voi încerca să folosesc ambele versiuni, deoarece știu că poate fi enervant pentru cei cărora le place să lucreze cu soft-urile și site-urile în engleză. 😀

De la ce vine WP din WP Alfa?

„WP” este abrevierea de la WordPress. Este interzisă folosirea cuvântului „wordpress” în domenii, brand-uri și alte părți, după caz. De aceea, în domenii și brand-uri, de obicei, se folosește „WP”.